Ga de strijd aan met je negatieve gedachten?

Gratis cursus

vrouwencoach Sandra van der Hooft

Wil jij de controle over jouw gedachten?

Houden negatieve gedachten jouw tegen! Ben jij jezelf niet! Wil je het graag anders? Ik zorg ervoor dat jij inzichten krijgt en het anders gaat doen. Ik zorg ervoor dat jij weer verliefd wordt op jezelf.

Wat cursisten zeggen!
reviews

Ina

De eerste stappen heb ik met deze mini cursus gezet. Hierdoor kreeg ik inzicht hoeveel invloed ik zelf kan uitoefenen op mijn brein.

reviews

Diara

Deze mini- cursus en de cursus Word regisseur van je eigen gedachten heeft mij laten nadenken over wat ik kan doen om mijn gedachten te onderdrukken of om te buigen. Controle krijgen in bepaalde situaties / me gemachtigd voelen om keuzes te maken

reviews

Els

Fijne informatie om mee aan de slag te gaan. Waardevol dat ik vragen kon stellen. Genoten van je spontaniteit en kennis. Bedankt Sandra!

Jij bent je brein!

Bekijk de video en

ontdek dat het echt anders kan!

Doe jij mee!

Ga de strijd aan met je negatieve gedachten geeft je inzicht hoe het werkt in je hoofd en hoe jij daar verandering ik kan aan brengen.

Waardoor je meer controle krijgt over je negatieve gedachten.

Jezelf voorop stelt en verantwoordelijkheid neemt voor je leven.

Nadenken over de kracht van taal om mijn gedachten/gedrag te transformeren.

Ga de strijd aan met je negatieve gedachten

.

Wat verandert er na de cursus!

Je wordt bewuster

je weet wat je kan doen om gedachten te veranderen

je begrijpt je waarom je de gedachten hebt en wat je eraan kan doen

Je krijgt meer controle over je gedachten

 

 

Hoe ik mijn leven heb veranderd!

10 jaar geleden begon mijn pad naar meer bewustzijn en een ander leven.  De controle over mijn leven terugpakken. Ik heb een lange weg bewandeld, ik weet nu dat het niet nodig is. Dat het sneller kan.