Ik ben sandra!

Hoe ik het heb aangepakt!

vrouwencoach Sandra van der Hooft

Ik gun het anderen iets sneller?

2016 was voor mij het jaar dat ik realiseerde (inmiddels als 43 jaar) dat ik een ander pad moest gaan volgen.

Ik kwam steeds meer in aanraking met mensen die veel bewuster in het leven staan, spiritualiteit en een andere manier van communiceren.

Ik heb mij aangesloten bij een Mastermind groep, cursussen gevolgd, spiritualiteit ontdekt. En ik kan nu uit de grond van mijn hart zeggen “Ik ben goed genoeg”, “ik ben mooi”en “ik mag er zijn” .

Dat gun ik iedereen.

Het is zo bevrijdend om niet meer te twijfelen aan je zelf en  gewoon te zijn wie je bent.

Het kan anders!

Ik werk inmiddels al 15 jaar met vrouwen.  Wat mij is opgevallen in die jaren is dat vrouwen goed voor anderen zorgen en slecht voor hunzelf. Dit herkende ik natuurlijk zelf maar al te goed.

Ik heb in de vele jaren in geboortezorg gezien dat veel vrouwen niet lekker in hun vel zitten. Trauma’s, nare belevenissen zijn vaak niet verwerkt. En  weinig zelfvertrouwen of met andere woorden, zelfliefde is vaak ver te zoeken.

Zelf heb ik hier ook jaren mee geworsteld. Ben ik wel goed genoeg. Wie ben ik nou om te zeggen dat ik alle kennis in huis heb, bla bla bla, je kent het wel. 

Na 

Gevoel van falen, niet goed doen, verdrietig en geen ruimte voor jezelf

mijn streven voor jouw

Ruimte voor liefde, ontwikkeling,  positiviteit en je leven leiden zoals je het graag wilt zonder belemmeringen

De oplossing zit in jezelf.

 

Sandra heeft een warme persoonlijke en herkenbare stijl die erg ondersteunend aanvoelt en tegelijkertijd haar uitgebreide kennis overbrengt.

Miriam

Waarom bij mij?

Mijn visie is dat lange trajecten  overbodig zijn. De methode die ik gebruik is kortdurend. Negatieve gedachten zijn om te buigen. De oplossing zit in jezelf. Met dit als uitgangspunt kom je snel tot inzichten en duidelijkheid. Het is geen Quick Fix, het is simpel, maar vergt wel eigen inzet.

Ik begrijp jou als geen ander. Juist doordat ik ervaringsdeskundige ben. Ik heb van alles geprobeerd en getest om meer rust in mijn hoofd te krijgen. Hierdoor weet ik precies wat wel en wat niet werkt.

Mijn methode is ontstaan met de kennis vanuit de opleidingen die ik heb gevolgd en de weg die ik heb afgelegd.  Mijn nuchtere, humorvolle en spirituele insteek geeft een unieke combinatie. Er zijn geen lange trajecten nodig voor blijvende resultaten.

vrouwencoach sandra van der hooft

Hoe het allemaal begon

Ik ben niet opgegroeid in een stabiel en liefdevol gezin. Hier heb ik jaren mee geworsteld. Ik heb nu een goede en liefdevolle band met mijn moeder. Mijn vader is uit mijn leven.

Uiteindelijk hebben wel allemaal ons verhaal. Dit hoort bij het leven. Dit vormt je.

Met 17 jaar ben ik op een avond helemaal doorgedraaid. Dit was voor mij het moment dat ik besefte dat het anders moest. Ik kon zo niet doorgaan. En ja ik heb hulpverlening gehad. Op de een of ander manier sloot dat nooit bij mij aan. Ik kon niet dat vinden wat mij triggerde en de tools gaf om verder te kunnen. Dit heeft geresulteerd dat ik op zoek ben gegaan naar HOE DAN WEL.  Ik heb hard aan mezelf gewerkt,  trainingen/workshops gedaan op het gebied van persoonlijke  ontwikkeling, yoga, mindfulness en enorm veel boeken gelezen. In mijn zoektocht heb ik mezelf leren kennen en mijn ervaringen een plekje kunnen geven.  Dit is wat ik andere vrouwen ook gun.

Ik werk inmiddels al 15 jaar met vrouwen mijn grootste ervaring is in de geboortezorg en vanuit mijn werkervaring heb ik gemerkt hoe veel vrouwen worstelen met negatieve gedachten, laag zelfbeeld hierdoor weinig zelfvertrouwen. Zich niet goed genoeg vinden, weinig zelfliefde, moeilijk nee kunnen zeggen en ga zo maar door.

Gaande weg merkte ik dat mijn werk in de geboortezorg  mij niet genoeg voldoening gaf en ik meer diepgang zocht. Op een dieper level vrouwen kunnen ondersteunen. Toen heb ik de switch gemaakt naar mijn coachingspraktijk.

Alle kennis en ervaringen die ik de afgelopen 15 jaar heb opgedaan komt nu samen. Opnieuw in mijzelf geïnvesteerd om bepaalde vaardigheden te ontwikkelen.  Yes, ik heb mijn passie ontdekt.

Er is voor mij niets mooier dan samen met vrouwen een pad te bewandelen waardoor je kan accepteren hoe het leven verloopt. Uiteindelijk krijgen we krijgen allemaal ons deel. Het is hoe je daar mee om gaat en wat jij toelaat. Er zijn methodes en technieken die het voor jou gemakkelijker maken. Dit is sneller mogelijk dan jij nu misschien wel denkt

Mijn missie is om vrouwen weer controle over hun hoofd terug te geven.  Waardoor beslissingen genomen worden uit positieve overtuigingen en niet vanuit het negatieve of angsten.

Ik ben er voor jou!

Zodat jij niet die hele lang weg moet gaan om weer in balans te komen. Je stappen zet om verder te kunnen met een traumatische Ervaring, Angsten of Stress. ’s Nachts heerlijk slaapt omdat je hoofd niet tolt met alle negatieve gedachten, dat somberheid plaats heeft gemaakt voor positiviteit.

Je kunt gaan genieten van het leven.

Jij jezelf kan zijn. De ware JOU

© Copyright 2019 | Sandra van der Hooft | Privacybeleid  | SEND MAIL