Ik ben sandra!

Mijn ervaringen

vrouwencoach Sandra van der Hooft

Het kan anders!

2016 was voor mij het jaar dat ik realiseerde (inmiddels al 43 jaar) dat ik een ander pad moest gaan volgen.

Ik kwam steeds meer in aanraking met mensen die veel bewuster in het leven staan, spiritualiteit en een andere manier van communiceren.

Ik heb mij aangesloten bij een Mastermind groep, trainingen en cursussen gevolgd, spiritualiteit ontdekt. En ik kan nu uit de grond van mijn hart zeggen “Ik ben goed genoeg”, “ik ben mooi”en “ik mag er zijn” .

Dat gun ik iedereen.

Het is zo bevrijdend om niet meer te twijfelen aan je zelf en  gewoon te zijn wie je bent.

Als ik het eerder had geweten....

Ik heb er jaren over gedaan om de rust en vertrouwen in mijzelf te vinden. Ik weet nu dat het niet nodig is. Als je de goede ondersteuning en handvaten krijgt dan heb je daar geen jaren voor nodig om angsten te overwinnen, trauma’s te verwerken en daadwerkelijk jezelf te durven zijn.

Juist als ervaringsdeskundige ben ik voor kortdurende trajecten. Richten op de toekomst en niet eeuwig graven in het verleden. Het verleden is niet je toekomst. 

De methodes waar ik mee werk die zijn er ook op gericht om je bewust te maken. Jij hebt invloed op je gedachten, je reacties en hoe jij je verleden van invloed laat zijn op je toekomst.

Het resultaat is dat jij controle hebt. Jij echt jezelf kan zijn. Jij jezelf goed genoeg vind en vol vertrouwen je leven zal leiden.

vrouwencoach sandra van der hooft

Gevoel van falen, niet goed doen, verdrietig en geen ruimte voor jezelf

mijn streven voor jouw

Ruimte voor liefde, ontwikkeling,  positiviteit en je leven leiden zoals je het graag wilt zonder belemmeringen

De oplossing zit in jezelf.

 

Sandra heeft een warme persoonlijke en herkenbare stijl die erg ondersteunend aanvoelt en tegelijkertijd haar uitgebreide kennis overbrengt.

Ik ben er voor jou!

Zodat jij niet die hele lang weg moet gaan om weer in balans te komen. Je stappen zet om verder te kunnen met een traumatische ervaring, angsten of stress. ’s Nachts heerlijk slaapt omdat je hoofd niet tolt met alle negatieve gedachten, dat somberheid plaats heeft gemaakt voor positiviteit.

Je kunt gaan genieten van het leven.

Jij jezelf kan zijn. De ware JIJ