Over mij

Ik ben

Sandra

Gevoel van falen, niet goed doen, verdrietig en geen ruimte voor jezelf

mijn streven voor jouw

Ruimte om te ademen, positiviteit en je leven leiden

zoals je het graag wilt zonder belemmeringen

Hoe het allemaal begon

Ik ben niet opgegroeid in een stabiel en liefdevol gezin. Hier heb ik jaren mee geworsteld. Ik heb nu een goede en liefdevolle band met mijn moeder. Mijn vader is uit mijn leven.

Uiteindelijk hebben wel allemaal ons verhaal. Dit hoort bij het leven. Dit vormt je.

Met 17 jaar ben ik op een avond helemaal doorgedraaid. Dit was voor mij het moment dat ik besefte dat het anders moest. Ik kon zo niet doorgaan. En ja ik heb hulpverlening gehad. Op de een of ander manier sloot dat nooit bij mij aan. Ik kon niet dat vinden wat mij triggerde en de tools gaf om verder te kunnen. Dit heeft geresulteerd dat ik op zoek ben gegaan naar HOE DAN WEL.  Ik heb hard aan mezelf gewerkt,  trainingen/workshops gedaan op het gebied van persoonlijke  ontwikkeling, yoga, mindfulness en enorm veel boeken gelezen. In mijn zoektocht heb ik mezelf leren kennen en mijn ervaringen een plekje kunnen geven.  Dit is wat ik andere vrouwen ook gun.

Ik werk inmiddels al 15 jaar met vrouwen mijn grootste ervaring is in de geboortezorg en vanuit mijn werkervaring heb ik gemerkt hoe veel vrouwen worstelen met negatieve gedachten, laag zelfbeeld hierdoor weinig zelfvertrouwen. Zich niet goed genoeg vinden, weinig zelfliefde, moeilijk nee kunnen zeggen en ga zo maar door.

Gaande weg merkte ik dat mijn werk in de geboortezorg  mij niet genoeg voldoening gaf en ik meer diepgang zocht. Op een dieper level vrouwen kunnen ondersteunen. Toen heb ik de switch gemaakt naar mijn coachingspraktijk.

Alle kennis en ervaringen die ik de afgelopen 15 jaar heb opgedaan komt nu samen. Opnieuw in mijzelf geïnvesteerd om bepaalde vaardigheden te ontwikkelen.  Yes, ik heb mijn passie ontdekt.

Er is voor mij niets mooier dan samen met vrouwen een pad te bewandelen waardoor je kan accepteren hoe het leven verloopt. Uiteindelijk krijgen we krijgen allemaal ons deel. Het is hoe je daar mee om gaat en wat jij toelaat. Er zijn methodes en technieken die het voor jou gemakkelijker maken. Dit is sneller mogelijk dan jij nu misschien wel denkt

Mijn missie is om vrouwen weer controle over hun hoofd terug te geven.  Waardoor beslissingen genomen worden uit positieve overtuigingen en niet vanuit het negatieve of angsten.

Ik ben er voor jou!

Zodat jij niet die hele lang weg moet gaan om weer in balans te komen. Je stappen zet om verder te kunnen met een traumatische Ervaring, Angsten of Stress. ‘s Nachts heerlijk slaapt omdat je hoofd niet tolt met alle negatieve gedachten, dat somberheid plaats heeft gemaakt voor positiviteit.

Je kunt gaan genieten van het leven.

Jij jezelf kan zijn. De ware JOU

© Copyright 2019 | Sandra van der Hooft | Privacybeleid  | SEND MAIL