MatriXmethode

Voor jou, als je vrij wilt zijn van trauma en angsten

Wat is de MatriXmethode?

Deze methode is een gesprekstechniek.

Jouw hoofd kan zo anders worden ingericht. De methode zorgt voor het opruimen en ordenen van informatie en ervaringen.

Denk hierbij aan mentale problemen zoals:

  • Vol hoofd
  • Angsten (voor tandarts, dieren, vliegangst, examenangst, hoogtevrees etc.)
  • (Pijn)klachten zonder medische oorzaak
  • Trauma’s, PTSS

 

De MatriXmethode gaat in op jouw strategie van jouw BELEVING van  dilemma of  probleem en niet op de inhoud ervan. Dit in tegenstelling tot veel andere methodes. Door het stellen van de juiste vragen word je je bewust van deze beleving en neutraliseer je deze zelf.

De methode maakt helder wat er in je hoofd omgaat en welke strategie je onbewust gebruikt om ervaringen en informatie op te slaan. Zodra je je bewust bent van deze strategie en deze neutraliseert en vervangt, verdwijnt het probleem. Voor altijd. En je voorkomt bovendien toekomstige problemen.

Er zijn vaak maar een paar sessie  nodig om voor altijd verlost te worden van een probleem. Ook problemen die al jaren knagen. Eén gesprek van een uur is vaak al genoeg. 

Wat cliënten zeggen!
reviews

Anoniem

Het is echt ongelooflijk dat ik na twee sessie af ben van mijn angst. En het is echt zo! Ik durf er bijna niet op te vertrouwen en toch word ik keer op keer bevestigd dat het weg is. Ik ben hier zo superblij mee.

reviews

Jacqueline

Ik vond een Matrix-sessie heel spannend om te doen omdat ik niet goed wist wat me te wachten stond. Maar de sessie verliep heel gemoedelijk. Ik heb sinds de sessie nog geen paniekaanval weer gehad, wat ik nog steeds niet kan bevatten! Ik kan het iedereen aanraden om te proberen.

reviews

Janny

Na een Matrix-sessie Hoofdopruimen was mijn hoofd veel rustiger en helderder. Ik heb meer overzicht en pieker niet meer s 'avond voor ik ga slapen. Ik doe het elke avond. Ik heb hier echt heel veel baat bij.

Je leeft nu!

Je bent met een reden aan het zoeken naar een oplossing. 

Wacht niet langer, het is is tijd om er iets aan te doen. Laat je leven niet langer leiden door je gedachten. Neem de controle terug.  

De oplossing zit in jezelf.