Waarom coaching?

Heb jij nog twijfels?

De stap naar coaching?

Een stap naar coaching kan zijn dat je een verandering wilt in je je leven. Je fijner en vrijer wil voelen met zichzelf en naar een ander. Dit kunnen veranderingen zijn die te maken hebben met onzekerheid, negatieve gedachten en weinig zelfvertrouwen. Het kan ook zijn dat je last hebt van angsten, trauma of paniekaanvallen en hier verandering in wilt aanbrengen.

De beslissing om de stap te nemen voor coaching kan soms lastig zijn. Soms komt het vanuit de overtuiging dat je het wel alleen moet kunnen oplossen en soms zoeken ze (onbewust) naar redenen om niet de stap te zetten naar coaching en blijven ze levenslang met problemen en vragen rondlopen.

Wil jij de stap nemen naar coaching, maar twijfel je nog? Hieronder staan vragen die vaak gesteld worden. Is jouw vraag nog niet gesteld,  voel je dan vrij om contact met mij op te nemen om jouw vraag te stellen.

Veel gestelde vragen!

Je gelooft niet dat het werkt!

Je hoeft het ook niet te geloven dat het werkt als je maar de intentie hebt om ervoor te gaan. Het is geen knip in de vinger en klaar. Jouw inzet is net zo belangrijk als de input van de coach. Mijn ervaring is dat men het al heel lang alleen probeert en op het moment dat ze toch de stap zetten om coaching aan te gaan, veel steun ervaren en door de begeleiding zich fijner en vrijer voelen. Krijg dan ook vaak terug "had ik het maar veel eerder gedaan"

Het past niet bij mij

In mijn omgeving geloven ze er allemaal niet in. Neem maar van mij aan niet iedereen verteld dat ie hulp heeft gehad van een professional. Helaas ligt er nog steeds een stigma op. Wat heel jammer is. Ik ondersteun vrouwen die net zoals jij en ik zijn. Je hebt kwaliteiten, maar je kunt ook tegen problemen aanlopen waar je zelf niet uitkomt. Coaching is voor iedereen die iets wil veranderen in zijn leven.

Het is wel veel geld

Het klopt coaching is wel een investering. Het is immers niet gratis. Bekijk het eens vanuit een ander perspectief, wat besteed je aan kleding, schoenen, uit eten of welke uitgave dan ook. Dit zijn tijdelijke investeringen. Coaching is een investering voor je leven. Het kan leiden tot grote veranderingen in jezelf of in je relatie met je partner en anderen. Daarnaast werk ik met zo weinig mogelijk sessies. Mijn ervaring is dat 3 á 4 sessies voldoende zijn om grote veranderingen te kunnen doorvoeren.

Waar vinden de gesprekken plaats?

Je kunt bij mij in de praktijk komen in Buinerveen of online via videobellen.

Worden de kosten vergoed?

Coaching kosten worden niet vergoed door de zorgverzekering. In sommige gevallen betaalt de werkgever de kosten. Overleg dit met je werkgever.

Hoeveel sessies zijn er nodig?

In de meeste gevallen is 3 á 4 sessies voldoende. Bij de Matrixmethode die ik vaak inzet bij angst en trauma zijn 1 á 3 sessies voldoende.