Kortdurende Resultaatgerichte Coaching

Plan hier je afspraak!

jaar ervaring
+ 0
In mijn praktijk of online
NL
tevredenheid
0 %

Coaching voor wie en waarom!

 

Persoonlijke coaching is voor iedereen die op een effectieve manier naar zichzelf wil kijken en die graag een verandering wil in zijn huidige situatie. 

Wat belemmert jou momenteel? Geen ‘nee’ kunnen zeggen, onzekerheid, faalangst, je communicatieve vaardigheden verbeteren, niet weten wat je wilt, op zoek naar een zinvolle richting of wil je gewoon meer inzicht in je gedrag?

Samen onderzoeken wij wat jij wilt en hoe je dat kunt bereiken. Er wordt gekeken op welke manier jouw persoonlijke levensgeluk vergroot kan gaan worden. Het bereiken van jouw doelen zijn hierbij het uitgangspunt. Persoonlijke coaching helpt jou bij het ontwikkelen van kennis, competenties en talenten om zo het beste uit jezelf te halen.

Je leeft nu!

Je bent met een reden aan het zoeken naar een oplossing voor een verandering in je leven. 

Wacht niet langer, het is is tijd om er iets aan te doen.  Neem de controle. 

De oplossing zit in jou!

Sensitief

Ik voel en zie precies wat er nodig is. Deze sensitiviteit zorgt ervoor dat we snel tot de kern komen

Licht en Luchtig

"Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan" is mijn motto. Ik hou van simpel, effectief met een laagje humor. Het leven is al serieus genoeg.

Toekomst

Het verleden is niet je toekomst. Je wil vooruit en dat is waar we mee aan de slag gaan.

Wat cliënten zeggen!

Geesje

Ik vind het heel fijn om met Sandra te praten. Door de gesprekken krijg ik helderheid in mijn denken. Ontvang ik handvaten. Sta nu veel zelfverzekerder in het leven. Bedankt!

Jacqueline

Ik vond een Matrix-sessie heel spannend om te doen omdat ik niet goed wist wat me te wachten stond. Maar de sessie verliep heel gemoedelijk. Ik heb sinds de sessie nog geen paniekaanval weer gehad, wat ik nog steeds niet kan bevatten! Ik kan het iedereen aanraden om te proberen.

Joleen

Ik voel mij heel veilig bij Sandra. Zij geeft mij het vertrouwen dat ik weer controle over mijn leven krijg. Ik kan mijn twijfels, onzekerheden en angsten bespreekbaar maken zonder dat er een oordeel aan vast zit dat alleen geeft mij al zo veel rust.

Waarom bij mij?

Mijn visie is dat lange trajecten  overbodig zijn. De methode die ik gebruik is kortdurend.  De oplossing zit in jezelf. Met dit als uitgangspunt kom je snel tot inzichten en duidelijkheid. Het is geen Quick Fix, het is simpel, maar vergt wel eigen inzet.

Ik begrijp jou als geen ander. Juist doordat ik ervaringsdeskundige ben. Ik heb van alles geprobeerd en getest om rust in mijn leven te krijgen. Hierdoor weet ik precies wat wel en wat niet werkt.

Mijn methode is ontstaan met de kennis vanuit de opleidingen die ik heb gevolgd en de weg die ik heb afgelegd.  Mijn nuchtere, humorvolle en spirituele insteek geeft een unieke combinatie. Er zijn geen lange trajecten nodig voor blijvende resultaten.

vrouwencoach sandra van der hooft

Wie ben ik!

10 jaar geleden begon mijn pad naar meer bewustzijn en een ander leven.  De controle over mijn leven terugpakken. Ik heb een lange weg bewandeld, ik weet nu dat het niet nodig is. Dat het sneller kan.

Ik heb geleerd dat ik veel meer ben dan gedacht, mij krachtiger te voelen en hierdoor mijn grenzen te bewaken. Ik mag er zijn en vooral van mijzelf te houden.